ENSTİTÜ YÖNETİMİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Enstitümüz yönetim kadrosunda değişiklik gerçekleşmiştir.

Üniversitemizin Hukuk Müşavirliği göreviyle birlikte Enstitü Müdürlüğü görevini  04.10.2017 tarihinden itibaren yürüten Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat AYDOĞDU, 05.12.2017 tarihi itibariyle Enstitümüzdeki idari görevlerinden ayrılmıştır.

Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Demet ÖZDAMAR, 06.12.2017 tarihinde Enstitü Müdürlüğü görevine atanmıştır. Enstitümüz Müdür Yardımcısı Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nalan KAHVECİ görevine devam etmekte olup ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tahsin KOÇYİĞİT Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır.

Enstitü Müdürlüğümüzde 15 Aralık 2017 tarihinde önceki yönetimden yeni yönetime devir teslim töreni gerçekleştirilmiştir.

Enstitümüze verdikleri değerli hizmetlerden dolayı eski Müdürümüz Prof. Dr. Murat AYDOĞDU’ya teşekkür ediyor, Müdürümüz Prof. Dr. Demet ÖZDAMAR'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Fotoğraflar için tıklayınız.