ENSTİTÜ YÖNETİMİNDE DEVİR TESLİM

Enstitümüzde yönetim kadrosu değişikliği gerçekleşmiştir.

Enstitü Müdürlüğü görevini  27.10.2016 tarihinden itibaren yürüten Prof. Dr. M. Banu DURUKAN SALI ile Müdür Yardımcılığı görevini 17.11.2016 tarihinden itibaren yürüten Prof. Dr. İpek DEVECİ KOCAKOÇ, 28 Eylül 2017 tarihi itibariyle Enstitümüzdeki idari görevlerinden ayrılmışlardır.

Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat AYDOĞDU 4 Ekim 2017 tarihinde Enstitü Müdürlüğü görevine atanmış olup, Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nalan KAHVECİ ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat ÇOLAK Müdür Yardımcılığı görevlerine başlamışlardır.

Enstitü Müdürlüğümüzde 5 Ekim 2017 tarihinde önceki yönetimden yeni yönetime devir teslim töreni gerçekleştirilmiştir.

Enstitümüze verdikleri hizmetlerden dolayı eski Müdürümüz Prof. Dr. M. Banu DURUKAN SALI ve eski Müdür Yardımcımız Prof. Dr. İpek DEVECİ KOCAKOÇ’a teşekkür ediyoruz.

Fotoğraflar için tıklayınız.