KAYITLANDIĞI PROGRAMIN AÇILMAMASI NEDENİYLE BAŞKA PROGRAMA BAŞVURAN ADAYLARIN YERLEŞTİRME SONUÇLARI

25.08.2017 tarihinde ilan edilen TEZSİZ/UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMLARI BOŞ KONTENJAN LİSTESİ VE AÇILMAYACAK PROGRAMLAR başlıklı duyuru doğrultusunda Enstitümüze dilekçe ile başvuru yapan adayların yerleştirildikleri program, öğrenci numaraları ve mail adresleri ekteki listede yer almaktadır.

Yerleştirme sonucuna dair liste için tıklayınız.

Listede isimleri yer alan adaylardan; kesin kayıt tarihlerinde Enstitümüze gelerek dosyasını teslim eden adayların ve kesin kayıt tarihlerinde Enstitümüze evrak teslim etmemiş adayların programa kayıtlanmak üzere 20 Eylül 2017 Çarşamba tarihinde yapması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir. Aşağıda belirtilen işlem adımlarını tamamlamayan adaylar kazanılmış haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

KESİN KAYIT TARİHLERİNDE ENSTİTÜMÜZE GELEREK DOSYASINI TESLİM EDEN ADAYLAR İÇİN İŞLEMLER
1.) DEBİS Üzerinden İlk Kayıt İşlemleri: DEBİS'e (www.deu.edu.tr veya www.sbe.deu.edu.tr ana sayfasındaki DEBİS kısmından) aşağıdaki bilgilerle giriş yapılarak istenilen tüm bilgiler doldurulmalıdır.

Kullanıcı adı: isim.soyisim (Örnek: ali.celik), Şifre: doğum tarihi (Örnek: 01/01/1990)
@ işaretinden sonra ogr.deu.edu.tr seçili olmalıdır. Doğum tarihi bilgisi, ön kayıtta verdiğiniz bilgiyle aynı olmalı ve arada "/" işareti koyularak girilmelidir.

2.) İlk Kayıt İşlemini tamamlayan adayların, sosyalbil@deu.edu.tr adresine konu kısmına öğrenci numaralarını, ileti kısmına "İlk kayıt işlemimi tamamladım" yazarak e-posta göndermeleri gerekmektedir. E-postası ulaşan adayların İlk Kayıt İşlemi Enstitümüzce sistem üzerinden onaylanacaktır.

3.) Onay verildiğine dair e-posta dönüşü alan öğrencilerin kılavuzda belirtildiği şekilde (kılavuz için tıklayınız) Kayıt Yenileme (Ders Kayıt) İşlemini 20 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 17:00'a kadar tamamlamaları gerekmektedir.

KESİN KAYIT TARİHLERİNDE ENSTİTÜMÜZE EVRAK TESLİM ETMEMİŞ ADAYLAR İÇİN İŞLEMLER
1.) Bu adayların, 20.09.2017 tarihinde kesin kayıt için istenen belgeler ile birlikte Enstitü Öğrenci İşleri Birimine gelerek dosyalarını teslim etmeleri gerekmektedir.

2.) Dosyasını teslim adayların DEBİS Üzerinden İlk Kayıt İşlemleri:

3.) İlk Kayıt İşlemini tamamlayan adayların, sosyalbil@deu.edu.tr adresine konu kısmına öğrenci numaralarını, ileti kısmına "İlk kayıt işlemimi tamamladım" yazarak e-posta göndermeleri gerekmektedir. E-postası ulaşan adayların İlk Kayıt İşlemi Enstitümüzce sistem üzerinden onaylanacaktır.

4.) Onay verildiğine dair e-posta dönüşü alan öğrencilerin kılavuzda belirtildiği şekilde (kılavuz için tıklayınız) Kayıt Yenileme (Ders Kayıt) İşlemini 20 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 17:00'a kadar tamamlamaları gerekmektedir.