Web Kaydı Ertelenen Anabilim Dallarımız

Aşağıdaki belirtilen Anabilim Dallarının ders programı girişleri tamamlanamadığından dolayı, web kayıtları belirtilen tarihlerde yapılacaktır. Ensitümüzün telefonları kayıt döneminde çok yoğun olacağı için bu konuda onay amaçlı telefon iletişimi sağlayamayabilirsiniz, duyuruları takip ediniz veya zorunlu hallerde eposta ile iletişime geçiniz.

İktisat, Kamu Yönetimi ve İşletme Anabilim Dallarının yüksek lisans ve doktora programlarının ders kayıtları 14 Eylül 2017 (saat 10:00) ile 15 Eylül 2017 (saat 17:00) günleri arasında Web Kayıt ekranından yapılacaktır.

Felsefe ve Din Bilimleri, İslam Tarihi, Temel İslam Bilimleri Anabilim Dallarının ve İnanç Turizmi yüksek lisans ve doktora programlarının ders kayıtları SADECE 18.09.2017 Pazartesi günü 09:00- 17:00 saatleri arasında Web Kayıt ekranından yapılacaktır.

Öğrencilerimizin Web kayıttan önce danışmanlarıyla (danışmanı henüz atanmamış öğrencilerin ise anabilim dalı başkanlığı ile) iletişime geçerek seçimlik derslerini ve varsa alan derslerini onaylatmaları, kayıtlarının danışman tarafından reddedilmesi sorununu azaltacaktır.