5 EYLÜL 2017 TARİHİNDE ENSTİTÜMÜZE GELEREK BAŞVURU YAPAN YEDEK ADAYLARIN YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Kesin kayıt sonrasında boş kontenjanı bulunan programların yerleştirme listesinde yedek durumda olan ve  5 Eylül 2017 tarihinde aynı programa Enstitüye gelerek başvuru yapan adaylardan programa yerleştirilen aday öğrencilerin bilgileri için tıklayınız.

Listedeki aday öğrencilerin 08 Eylül 2017 Cuma günü saat 17.00'a kadar DEBİS'e giriş yaparak ilk kayıt işlemini tamamlamaları ve işlemi tamamladıktan sonra konu kısmına öğrenci numaralarını yazarak ilk kayıt işlemini tamamladıklarını dair bir emaili sosyalbil@deu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Aksi halde öğrencilik kaydı tamamlanmamış olacaktır.

DEBİS'e (www.deu.edu.tr veya www.sbe.deu.edu.tr ana sayfasındaki DEBİS kısmından) aşağıdaki bilgilerle giriş yapılarak istenilen tüm bilgiler doldurulmalıdır. Giriş işleminin sağlıklı ve başarılı olabilmesi için bu işlemin cep telefonundan ziyade bir bilgisayar kullanarak yapılması tavsiye edilir.

Kullanıcı adı: isim.soyisim (Örnek: ali.celik) (Listedeki email adresi kontrol edilerek @ işaretinden önceki kısım listede gösterildiği şekilde kullanıcı adı olarak girilmelidir.)

Şifre: doğum tarihi (Örnek: 01/01/1990) (Doğum tarihi bilgisi, ön kayıtta verdiğiniz bilgiyle aynı olmalı ve arada "/" işareti koyularak girilmelidir.)

@ işaretinden sonra ogr.deu.edu.tr seçili olmalıdır.