2. YÖNETİM VE ORGANİZASYON ÇALIŞTAYI: ENDÜSTRİ 4.0 VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Yönetimi ve Organizasyon Anabilim Dalı tarafından düzenlenecek 2. Yönetim ve Organizasyon Çalıştayı'na ilişkin çağrı metni aşağıda paylaşılmaktadır:

-----------------

Sayın Hocalarımız ve Sevgili Meslektaşlarımız,

İstanbul Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Yönetimi ve Organizasyon Anabilim Dalı tarafından başlatılan "Yönetim ve Organizasyon Çalıştayı"nın ikincisini 23-24 Kasım 2017 tarihlerinde "Endüstri 4.0 ve Sürdürülebilirlik" teması ile gerçekleştireceğiz. Çalıştayın birinci gününde, "Sürdürülebilirlik Açısından Endüstri 4.0" konulu bir panel düzenleyerek "Endüstri 4.0"ın, "Sürdürülebilirlik" doğrultusunda değerlendirilmesini, ardından "Sürdürülebilirlik" ile ilgili bildirilerin* tartışmaya açılarak sürdürülebilirliğin farklı boyutlar açısından tartışılmasını, çalıştayın ikinci gününde ise, araştırmacıların çalışmalarında yararlanabilecekleri tekniklerden biri olan "Meta Analizi"ne yönelik bir seminerin gerçekleştirilmesini hedefledik.

Bu düşüncelerle 23-24 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz "2. Yönetim ve Organizasyon Çalıştayı: Endüstri 4.0 ve Sürdürülebilirlik" temalı çalıştayımızda, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtiriz.

Çalıştay ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.calistay.iuifyonetim.org/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Önemli tarihler:

Genişletilmiş özet için gönderim tarihi: 6 Ekim 2017

Kabul edilen bildirilerin ilan tarihi: 13 Ekim 2017

Tam metin gönderim tarihi: 3 Kasım 2017

Çalıştay için son kayıt tarihi: 17 Kasım 2017

*Tartışılan bildiriler, yapılacak öneriler doğrultusunda gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin bir yayını olan "İşletme Fakültesi Dergisi" özel sayısında Türkçe ya da İngilizce dilinde hakem sürecinden geçerek yayınlanacaktır.

Not: Çalıştayımız hakkında doktora öğrencilerinizi de bilgilendirebilirseniz memnun oluruz.

Saygılarımızla,

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi