ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Enstitümüz lisansüstü çalışmalarında öğrencilerimize yardımcı olacağı düşünülerek Üniversitemiz Kütüphanesinde bir bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir. Sunum planı, yeri ve tarih bilgileri aşağıda yer almaktadır. Katılımınızı önemle rica eder, başarılar dilerim.

Kütüphane Sunum Planı
- Kütüphanedeki basılı kaynakları arama (Kitap, tez, dergi vb. arama işlemleri)
- Abone Veritabanlarımız nelerdir? (Konularına göre e-dergiler ve e-kitaplar?)
- Abone Veritabanlarında yayınlanan e-makale ve e-kitaplara erişim  (Evden, ofisten vb. nasıl erişilir)
- DEÜ Kurumsal Akademik Açık Arşivi
- TÜBESS Hizmeti (Başka üniversitelerde yapılmış ve YÖK Tez  Veritabanından tam metni indirilemeyen tezlere erişim hizmeti)
- Kütüphanelerarası ödünç verme ve ödünç alma hizmeti  (ILL-InterLibrary  Loan- Hizmeti) (Başka bir üniversitede ihtiyacınız olan basılı bir  kitabı getirme hizmeti)